Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Thursday, March 25, 2010

Eksiden Berdarah Kancil Merah [part 2]


Semalam 24/3/2010 baru lepas sattle kan sume document dengan polis dan bangkel Zul Anak Motor...
ambil report polis, lepas tu pergi melawat kereta yang dah teruk keadaan nya...
Tak tahu lah kereta tu boleh repair lagi atau akan dikira total loss, semua tu bergantung kepada inspector insuran dan abah aku. Nak repair atau tidak.

Muka Abah ku yang sedih sebab kereta kesayangannya "mati" disebab kan aku.


3 Comment Telah Diterima! TQ.:

impish_yatie said...

wa..lbey kurang ar kete kite..aritu akak eksiden pon remuk hbs depan tu!!!!total loss trus!!huhhu

Syukie said...

same la..kite pon total loss gak :(

durianjawa said...

sy rindu kancil merah.
sy rindu ekon dia yg bleh terkeluar tu
sy rindu nk picit2 radio dia
nk letak air ngn megi kt depan tu..

isk..isk..
sy nangis ni.sbb rindu.
red deer, may u rest in peace.huhu