Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Wednesday, May 5, 2010

berhenti merokok dalam 7 hari




PROMOSI "GILA-GILA" UNTUK 1̶0̶0̶  82 ORANG TERPANTAS

Ramai menggunakan FORMULA LUAR BIASA ini untuk berhenti rokok dalam masa 7 hari sahaja.
.
.
Pernah lalui pengalaman ini? Anda dah berbelas kali cuba untuk berhenti merokok tapi masih gagal.
.
.
Dah lah tak dapat berhenti, terpaksa pula habiskan beribu-ribu ringgit setiap tahun untuk merokok.
.
Jangan risau..Dr. Berhenti Rokok™ akan bantu anda.
.
Dr. Berhenti Merokok™ tidak mengesyorkan berhenti serta merta.
Saya membawa pendekatan yang lebih praktikal kepada perokok tegar ataupun tidak tegar.
.
.
Cara saya akan:
Mengubah mindset anda.
Tabiat masih merokok diteruskan tetapi dikurangkan beransur-ansur.
Mengurangkan kadar ketagihan secara berturut.
Menghilangkan selera merokok.
Membuatkan anda benci dengan rokok.
100% herba. Jadi ini BUKAN ubat gantian nikotin (NRT).
.
.
Ramai yang BERJAYA berhenti rokok. Boleh lihat sahaja testimoni di bawah.
.
.


Cara penggunaannya cukup MUDAH.
Hanya dengan spray kedalam mulut setiap kali SEBELUM merokok boleh membantu anda berhenti merokok dalam masa 7 hari.
.
.
Ia adalah khas untuk anda yang nak
πŸ‘‰Berhenti Rokok secara
πŸ‘‰Hilangkan rasa KETAGIHAN merokok!
πŸ‘‰Mengurangakan mengambilan rokok.
πŸ‘‰Berhenti merokok kerana sudah sudah menghidap penyakit seperti sakit jantung, strok atau mandul.
πŸ‘‰ Tingkatkan stamina untuk bersukan dan bina badan
πŸ‘‰ Hindari anak-anak jadi second-hand smoker.
πŸ‘‰ Nak lebih fokus pada kerja.
πŸ‘‰ Nak ibadah anda lebih khusuk dan sempurna tanpa was was pada diri.
πŸ‘‰ Tidur yang lena & berkualiti - Puas giler tido…
.
.
Berapa cepat kesannya?
.
.
Dari pengalaman ramai pelanggan Dr. Berhenti Rokok™, kesannya anda akan dirasai serta-merta. Anda tidak akan berselera utk merokok. Terbukti!
.
===============================
Berapakah kos untuk mendapatkannya ?
.
.
Kalau dibandingkankan perokok yang merokok sekotak sehari. Sehari belanja merokok RM9.00 (rokok murah).
Sebulan belanja rokok dah RM270. Anda fikir la sendiri..
.
.
Jadi berapa plak kos untuk berhenti secara KEKAL?
.
πŸ‘‰Promosi gila-gila untuk 1̶0̶0̶  82 pelangan pertama sahaja
.
Anda akan miliki :
πŸ‘‰1 kotak iQuit
πŸ‘‰FREE Ebook Magik berhenti Rokok
πŸ‘‰FREE Dr. Berhenti Rokok Support Group
πŸ‘‰FREE Gift Istimewa
πŸ‘‰FREE postage
HARGA PROMOSI GILA-GILA
➳R̶M̶2̶7̶0̶ 
➳R̶M̶1̶2̶9̶ 
➳RM 96 (jimat RM 174)
.
.
Berminat ?.. Untuk 1̶0̶0̶  82 orang TERPANTAS sahaja
.
.
Whatsapp "Nak Berhenti Rokok" ke --> +60 17 349 3060
.
Atau
.
Tinggalkan sahaja NO. TEL anda diruangan komen
.
.
Thanks,
Dr. Berhenti Rokok
.
.
.
.
P.S Apalah sangat dengan kos R̶M̶2̶7̶0̶ R̶M̶1̶2̶9̶ RM96 (termasuk postage) & ia membantu anda meningkatkan kualiti hidup sekeluarga (bukan anda sorang). Rugi jika anda tak cuba hari ini… Kalau dibahagikan sebulan, sehari cuma RM3.00 jer di bandingkan dengan harga rokok RM17.00 sekotak. Anda fikir la sendiri..
.
.
P.S.S Jarang ada produk 100% semulajadi untuk berhenti merokok seperti ni dlm pasaran yang boleh memberi kesan yang sangat cepat. Hanya 7 hari utk berhenti merokok. Ramai da cuba produk ni dah berjaya untuk berhenti. Tak salah nak beri peluang diri sendiri untuk berhenti. Lepas ni bau rokok pun anda tak tahan!

0 Comment Telah Diterima! TQ.: