Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Sunday, May 30, 2010

Cracks Windows Passwords

Pengenalan :


Ophcrack is an open sourceGPL licensed) program that cracks Windows passwords by using LM hashes through rainbow tables. The program includes the ability to import the hashes from a variety of formats, including dumping directly from the SAM files of Windows. It is claimed that these tables can crack 99.9% of alphanumeric passwords of up to 14 characters in usually a few minutes.[1] (

Rainbow tables for LM hashes of alphanumeric passwords are provided for free by the developers. Larger rainbow tables (for LM hashes of passwords with all printable characters, including symbols and space) are available for purchase from Objectif Sécurité. There is also a Live CDversion which automates the retrieval, decryption, and cracking of passwords from a Windows system.

Starting with version 2.3, Ophcrack also cracks NTLMWindows Vista), or if the password is longer than 14 characters (in which case the LM hash is not stored). hashes. This is necessary if the generation of the LM hash is disabled (this is default for

*sumber Encik WiKi


Masuk laman web ni : http://ophcrack.sourceforge.net/



Reffer gambar ni, dan download mana yang berkenan.

Kemudian file yang didowload tu burn kan dalam CD kosong.

Then, cara2 mengunakannya.

Katakan lah korang lupa password PC korang, secara automatik nya tak dapat la nak masuk kan. Masuk kan CD yang dah di burn, kemudian restart PC. Tunggu hingga dapat password anda. Sistem ophcrack ni akan cari password PC anda hanya dalam beberapa minit. Paling lama 15minit kot. Dah dapat password salin dekat mana2 kemudian masukkan password yang diberi(password korang yang lupa tu lah) :P


Sebenarnya dah lama aku guna perisian ni, sebab dulu aku lupa password pc aku, nak hantar recover password dekat kedai mahal. So aku goggle la guna PC dekat CC macam mana nak hack password. Akhirnya dapat gak jumpa perisian ni, jimat duit aku. Dan aku nak ingat kan, menghack password PC orang itu tak baik, TUHAN marah. Gunakan perisian ni untuk tujuan baik je, ok :D

1 Comment Telah Diterima! TQ.:

Anonymous said...

For the reason that the admin of this web site is working, no doubt very rapidly it will
be famous, due to its quality contents.
My web site : perfumes baratos