Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Sunday, June 6, 2010

Remove Windows Genuine

Kadang2 kalau kita pakai window pirate, akan keluar "Windows Genuine Advantage Notifications". Sebenarnya salah untuk kita pakai barang pirate, tetapi kalau diikutkan tak kan lah sebagai "personal usage" kena bayar mahal2 untuk software macam windows ni. Harga Window XP Home je nak dekat beratus2. Tu belum lagi Window 7 Ultimate, $219.99??? Kalau convert currency lagi lah aku tak mampu nak beli.

So korang boleh download software ni, dia boleh memadamkan "Windows Genuine Advantage Notifications". Aku dapat software ni waktu share2 folder dekat kolej dulu :P



http://www.mediafire.com/?oi22uymmn3l

3 Comment Telah Diterima! TQ.:

Faiz said...

tahniah sebab dah kne tag..hehe..

*****Dapatkan Hadiah Rantai Emas Anda Disini*****

*****Kamera DSLR terbaru*****

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site airfood.blogspot.com
Is this possible?

Syukie said...

okies if u wan :D