Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Thursday, May 23, 2013

Destinasi Bajet Port Dickson Negeri Sembilan

1/2/2010


Mayang Sari Resort


Lepas minum petang

Lepak dekat tepi pantai jap

Malam masa untuk BBQ !!

Hurm muka aku macam baru lepas nampak "sesuatu"

Peace, with Aziz

Kipas puad jangan x kipas~

Ayam berperisa BBQ

Udang berperisa BBQ

Jemput la makan jangan segan silu nanti kempunan...

Adi : Can i recycle u??
Kina : U wan this !!!
"sorry,joking only" :P

Muka2 lepas kekenyangan ber BBQ


2/2/2010


Aktiviti membuat layang2

Main pas2 belon air

Kumpulan Kina

Kumpulan Naim

Kumpulan Fuad

Kumpulan Sakina

Pose dengan hasil creative masing2


Terbang lah kamu wahai Tuntung~


Koboi jentik bola ping pong ?

Wafi si referee


Tangkap belon !!

Lepas habis game tangkap belon..
Belon War la, apa lagi..
Serang..!! Serang..!!

Kami dan hadiah

Cantik kan??

Sebelum balik mandi swimming pool dulu~


Nak check out dah..
Pose lagi..


Nak ke rumah api..


Sebelum naik ke rumah api semua happy..
Baru setenggah perjalanan da mula pancit, :P

Ni pun dia rumah api

Muka penat je lepas jauh berjalan

Tha Car

Ostrich Farm

Nak tau harga tiket??
check la sendiri~

Sign Board yang jarang kita jumpa di tepi jalan..

Otak burung unta sebesar biji kacang..
Pandai2.. :)

Dollah, kelate mari !

Azhar men lumba burung unta..
[rare nak dapat peluang macam ni]

video

Aku pun x lepas kan peluang rare ni..
Best GileW !!

Pose dengan sijil menunggang burung unta..

Boat Pisang!!
Yipiieee!!

Aku? Exited naik boat pisang..

Mangsa2 boat terbalik

Last sekali makan ramai2 dekat baranang.

Nota Kaki =
Pecaya atau tidak dengan berbekal kan total RM65 dapat semua keriangan ni..
Total spent semua RM1342.2 untuk 2 hari satu malam..
26 orang dan 6 kereta.
Betul2 destinasi Bajet betoi ar..
RM50 bayar dekat "YES" yang organize semua,RM10 untuk duit minyak dan RM5 untuk boat pisang..
Aku memang puas hati dengan ape yang korang organize..
TQ banyak2 dekat Amin,Redha dan AJK2 nye yang susah2 buat semua ni..


1 Comment Telah Diterima! TQ.:

kiiinaa. said...

syukur la korg puas hati
kami tumpang suke~~
korg mmg sporting la
=)

--kina--