Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Sunday, June 13, 2010

Bandung, Indonesia. [ part2 ]

Entri ini sambungan dari Bandung,Indonesia.


Bandung, Indonesia.





Gunung berapi ke lombong ni?




Kampung Daun, Indonesia.




Bogor, Indonesia.


Di Taman Safari



























Pertunjukan sarkes??








Penguin??


Pertunjukan koboi.


Kesibukan di Jakarta, Indonesia.







Pusat beli belah di Bandung, Indonesia.



Gambar2 pemandangan Indonesia dari dalam kapal terbang.














Nota Kaki : Family aku ada beli kan lumpur gunung api yg aku kirim. Bau sulfur die bukan main kuat lagi. Takut nak letak dekat muka. Siapa dekat sini doctor?? Elok tak guna lumpur gunung berapi ni sebagai masker muka??


Update:

6 Comment Telah Diterima! TQ.:

sHaH said...

nak g bandung gak. nape tak upload picture yg besar2.. lagi puas tengok tau..

Syukie said...

Semua pic tu saiz besar....
Tekan "Ctrl" dan klik kiri.
Nanti gambar tu akan keluar dekat new tab.
Kemudian boleh ZOOM sampai lebam :P

sen.poh.seng said...

wa~ bandung best2x....walaupun sbeleah2 jer, masih tak mampu nk gi sana.hehe

Syukie said...

Tak mahal la, kalau setakat nak g sorang. RM1000 dah cukup 5 hari 4 malam :D
RM1000 pun da cukup heaven nak shoping sakan kat sana :D

durianjawa said...

ni gak gak bila kite berdua boleh pegi eh yang?ngeeee~

Syukie said...

hurm...lagi 4,5 tahun :D