Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Tuesday, June 15, 2010

I Love You Forever

15 june 2010, harini adalah ulangtahun ke tiga perhubungan aku dan si dia.
Dan juga hari jadi dia yang ke 21 tahun :D

Selamat hari jadi sayang, semoga sayang dapat penuhi segala impian dan dipemudahan segala urusan di dunia dan akhirat <3

Dan selamat ulang tahun yang ketiga untuk kita :D
Semoga hubungan ini kekal sehingga akhir hayat.
Saya gembira sebab awak hadir dalam hidup saya.

Cinta yang diredhai...
Cinta yang tiada persegi
Selagi ia berlandaskan hukum-hukum Islam
Tanpa sebarang pelanggaran
Insya'Allah...,
Cinta itu mendapat keredhaan...

Itulah Cinta Yang Diredhai Tuhan.


5 Comment Telah Diterima! TQ.:

princeduyong said...

lama tu syuk...kena wat ikatan tu...

Syukie said...

erm lagi 2~3 tahun baru ikat kot..
dia baru habis belajar bulan ni, saya habis belajar bulan 11...
lama lagi :P

aque said...

wha.. tahniah2.... :)

durianjawa said...

thanks sayang!!!!!!

really touched dengan entri kamu ni..sy juga doakan yg terbaik untuk kita berdua.selagi masih ada ruang, penuhi lah dengan kasih syg..jgn ada ruang yg sunyi..selagi diredhai, marilah terus mengasihi..dan mengenali siapa diri kita berdua.

tunggulah 3 tahun lg.kita pasti move ke tangga lagi satu :)

Afeeqa said...

aku doa kan korg smpi ke jinjang pelamin. nnt dh kawen jgn lupa inform. ada benda special nk bg. xnak simpan lama2, takut hilang. hehe.