Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Sunday, June 20, 2010

Hari ni hari bapa ke?

Betol2 aku tak tau hari ni hari bapa, lagi pun aku ni memang jenis yang tak alert event2 mcm ni. Berblogwalking harini dari pagi asik terbaca entri pasal penghargaan dekat bapa masing2 je. Aku pun dah naik pelik :P

Last2 tanpa ragu2 aku msg kat bapa aku " Abah, selamat hari bapa ! " . Dan kemudian ia dibalas dengan " tk " .

Huhu memang sempoi habis. Ape pun saya sayang abah saya !
  • Abah saya baik, bukan seorang yang pemarah.
  • Abah saya seorang yang pemaaf.
  • Abah saya seorang yang baik dekat isteri & anak2nya.
  • Abah saya pemurah.
  • Dan yang paling penting muka saya banyak ikut abah, perangai pun lebih kurang :P

Nak publish gambar abah saya ke tak? Tidak kot sebab nanti tak pasal2 saya kena marah. Sebab abah saya tak suka publisiti murahan internet ni :D

4 Comment Telah Diterima! TQ.:

sI tEDI said...

hari-hari hari bapa!! ;)

Syukie said...

ye ke hari2 hari bapa?? kenape erk?

kay-N said...

sbb hari-hari kne respek & syg bapa~~ hehe..=pp esok hari jadi sy..sila wish! hahaha..xmalu kn?

Imz Jentayu said...

sambut hari bapa tnpa bapa sedih...huhu