Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Sunday, October 3, 2010

Salahsilah 25 rasul





Saja nak share salahsilah 25 rasul :D

1 Comment Telah Diterima! TQ.:

durianjawa si kekasih syukie said...

hanya manusia yang merasakan diri dia saling tak tumpah mcm beruk je akan mengaku dia keturunan beruk (asal kejadian).manusia adalah sebaik2 ciptaan dari Allah. yang mempunyai akal waras.tahu bezakan semua benda.boleh berkomunikasi pelbagai bahasa. beruk fhm 1 bhs.even dia sekandang dengan beruk dari afrika dan india.dari ciri fizikal, they might be similar to us.tp ada perbezaan juga.dorang boleh berlari sambil pegang baton?manusia boleh bergayut pakai kaki? (kepala di bawah).takboleh, right? this ridiculous theory should not be spread out widely among us la.berpegang pada Alquran al karim dan fahamilah proses kejadian manusia dan dari mana asalnya kita sebenarnya.btw, instead of beruk, why dont they came out with theory yang kite ni asal dari bigfoot? rasanya lebih similar ngn manusia.fikir2kan la. this is only my opinion.