Come on over, y'know we've been waiting for you!

Lets share the good things TOGETHER

Tanpa mereka, blog ini pasti sunyi. Terima kasih semua yang support saya!

Thursday, January 27, 2011

Work itu Kerja.

Seronok kerja baru dekat TM ni. At lease tak lah bosan asik kerja office je. Sebab aku kena kerja dekat luar juga.

TM TTDI, adjust antena. Dekat atas tu bukan aku. Aku just menyelia je :P

TM Cyberjaya.

Tinggi wo tower ni, gayat aku tengak budak2 crontrektor naik sampai dekat atas.

Ni la Kotak yang control 3G celcom :D

Tengah buat scaning 3G.

0 Comment Telah Diterima! TQ.: